Tur til eventyrfabrikken, og overnatting for førskolebarna

For å markere avslutningen av førskolegruppa arrangerer vi tradisjonen tro tur til Eventyrfabrikken. På kvelden overnattet barna i barnehagen!

På morgenen reiste førskolebarna med tog til Skien, hvor vi ble møtt av to store taxibusser, eller "babybusser" som noen av barna kalte dem.

Eventyrfabrikken er et stort innendørs lekeland. Det var høyt tempo og ungene storkoste seg med trampoliner, sklier, klatring og ikke minst - pølser og is!

Vel tilbake ble det en liten pause før det var oppmøte i barnehagen kl 18. Vi koste oss med taco etter barnas ønske, kake og brus. Aktiviteter som disco, frilek og eventyr lesing før leggetid var populært.

Kl 07 våknet de første, og kom tuslende i bare pysjen for å spise pannekakefrokost!