Avdeling Tassebo

Avdeling Tassebo er en helt ny avdeling fra høsten 2012.

Ved hovedbordet tilrettelegger vi for tegneaktiviteter, puslespill m.m. Andre formingsaktiviteter har vi tilrettelagt for i «atelieret» i andre etasje. Vi har en familiekrok med kjøkken og dukkeseng. Her kan barna utfolde seg i gryende rollelek.
I hjørnet under trappa har vi laget et «stillehjørne». Her kan barna slappe av, lese bok, eller sitte og kose seg mens de observerer de andre barna.

I gangen mot garderoben har vi satt opp ulike veggbrett. Disse stimulerer barna på ulike måter, og kan endres med barnas utvikling og interesser.

I den andre delen av rommet, har vi lagt opp til konstruksjonsleker som byggeklosser, stablepyramider, store puteklosser og puttekasser m.m. Vi har også en stor garasje med småbiler.
I tillegg har vi et stort tog, der barna kan klatre inn og ut, og ta seg en kjøretur.