Avdeling Bjørnebo

Avdelingen består av et stort rom, et mindre rom og garderobe som er tilrettelagt for førskolebarna.

Lesekrok; her har vi ved hjelp av skillevegger/ bokhyller har laga en krok der barna kan se og lese i bøker, både aleine og sammen med andre. Her er det fint å sitte og høre på musikk/lydbøker. En av veggene er en dukketeaterscene. Vi har de fleste samlingene her.

Kjøkken- og familieleik, der det er kjøkkenbenk med utstyr og "råvarer”, bord og stoler, dukker og dukkeklær, utkledningstøy og butikk.
Konstruksjonsleik, hvor vi har lego, store treklosser, kaplastaver, dyr, geomag, biler, bilbane og togbane.

På det lille rommet ved garderoben er det mulig å ha mindre grupper. Her kan vi spille spill, holde på med ulike formings- og forskningsprosjekter, ha skoleforberedende aktiviteter, språksprellgruppe eller bare snakke sammen. Andre ganger er det aktiviteter som rockekonsert el diskotek, her inne. Vi har egen inngang, og dette er en fin plass å dokumentere det vi jobber med.