Avdeling Tussebo

Avdelingen består av tre rom som skal være tilrettelagt for barns lek og utvikling i alderen fra tre til fem år.

Her er det utkledningstøy, dukker, koppestell og kjøkkenkrok. Et annet rom er tilrettelagt med klosser og pinner, hvor barna kan ha konstruksjonslek. Vi har også dyr og biler i dette rommet. Alt er oversiktlig og lett å få tak i.

Hovedrommet består av tre bord i barnas høyde. Her er det mulighet for ulike bord-aktiviteter som øver finmotorikken hos barn. De kan tegne, male, klippe, lime, pusle, leke med bokstaver og tall. Vi har ny, rød sofa som innbyr til en god lesestund. Det er god gulvplass til aktiviteter som tog-bane og duplo. I garderoben har vi et dukkehus med små dukker og møbler.